SITUERING      FOTOZOEKTOCHT      PUBLICATIES      PETITIE      ACHTERGROND      NATUURHERSTEL      CONTACT

Fotozoektocht
Met twee fotozoektochten willen we je laten kennismaken met de natuur langs de Leie. Je fietst langs boeiende natuurplekjes en plaatsen waar de natuur opgewaardeerd moet worden binnen het project ‘Rivierherstel Leie’. Zo geven we de Leie de aandacht die ze verdient! En bovendien kun jij mooie prijzen winnen!

Deelnemen?
Hieronder vind je de twee fotozoektochten langs de Leie. Er is een fietstocht tussen Grammene en Ooigem en een fietstocht tussen Kortrijk en Menen. Je kan met deze zoektochten mooie prijzen winnen waaronder geschenkmanden van Stadsboerderij Kortrijk en O’Bio en geschenkbonnen voor de Baliekouter in Wakken.

Antwoorden kan je tot en met zondag 17 september 2017 doorgeven via onderstaande links of door het formulier uit de folder in te vullen en op te sturen naar Natuur.koepel vzw, Watermolenstraat 69B, 8500 Kortrijk.
Alle winnaars worden persoonlijk verwittigd.

BELANGRIJK voor de fotozoektocht tussen Kortrijk en Menen: De papegaai op foto nummer 10 kon je terugvinden bij Texture in Kortrijk maar dit kunstwerk is ondertussen verwijderd. Je hoeft nummer 10 dus niet mee op te nemen in de juiste volgorde van de foto's, we zullen hier geen rekening mee houden.

Extra tips over deze zoektocht kan je de komende weken ontdekken op de Facebookpagina van Natuur.koepel: https://www.facebook.com/Natuurkoepel/
Tussen Grammene en Ooigem
Download hier de folder
Geef hier je antwoorden door

Bekijk hier de juiste antwoorden
(De winnaars worden persoonlijk verwittigd)
Tussen Kortrijk en Menen
Download hier de folder
Geef hier je antwoorden door

Bekijk hier de juiste antwoorden
(De winnaars worden persoonlijk verwittigd)